CORENDON TWEEDE HOOFDSPONSOR VAN TEAM WORLDSTREAM CORENDON

Corendon is de trotse nieuwe hoofdsponsor van schaatsploeg WorldstreamCorendon. Tijdens de ploegpresentatie op het circuit van Zandvoort is het gloednieuwe sponsorship aangekondigd. De naam van Corendon zal per direct gedurende seizoen ‘21-‘22 onder andere prijken op de pakken en mutsen van de schaatsers, en in online en offline uitingen van en over de ploeg.

Perfecte match
Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon: “We zijn er trots op om samen met Worldstream hoofdsponsor te zijn van deze schaatsploeg. Het oer-Hollandse merk Corendon past perfect bij de oer-Hollandse schaatsport. Daarnaast sluit de mentaliteit van de schaatsploeg naadloos aan op van ons. We zijn allebei gevestigde merken, maar durven dingen nét een beetje anders aan te pakken dan onze concurrenten. Tot slot hebben we uiteraard hoge verwachtingen van Jutta Leerdam. We hopen dat zij tijdens de World Cup en de Olympische Spelen haar dromen zal gaan waarmaken, en we zullen er alles aan doen om haar daarin te ondersteunen.”

Oude liefde roest niet
Het is voor Koen niet de eerste keer dat hij samen werkt met Corendon. ”Ik heb al eerder de ervaring gehad om Corendon als sponsor te hebben en heb toen een onwijs mooi seizoen gehad”, zei Verweij tijdens de ploegpresentatie. “Het is extra mooi dat we de volgende stap kunnen maken en met nog een partner naar een nog hoger niveau kunnen bouwen.” Op zijn Instagram deelt hij vol trots een foto met de tekst eronder: “Never change a winning team. Good to be back @corendon.”

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PARTNERS & SUPPLIERS

Follow us on social media