Garmin sluit zich aan als wearable partner van Team Worldstream

Amsterdam, 30 augustus 2021 – Garmin sluit zich aan als wearable partner van Team Worldstream. Het team wordt door Garmin voorzien van smartwatches met de nieuwste features, HRM Pro hartslagbanden en Garmin Edge fietscomputers.

Bij Team Worldstream, het schaatsteam met IT bedrijf Worldstream als hoofdsponsor, wordt de sport continu met data gecombineerd. “Een vooruitstrevende partner op het gebied van smartwatches kon natuurlijk niet uitblijven. Garmin en Team Worldstream slaan daarom de handen ineen om meer mensen te inspireren om bewuster om te gaan met beweging, rust en stress. “(Bregje van Grinsven, Manager Partnerships & Marketing)

Met de smartwatches van Garmin houd je niet alleen alle sportieve activiteiten bij, maar worden ook belangrijke factoren zoals slaap, stress, energie, ademhaling en ontspanning gemeten. Zowel Garmin als Worldstream zijn ervan overtuigd dat deze factoren een essentieel onderdeel zijn van trainingen en voorbereidingen en een positieve bijdrage leveren aan de goede prestaties van de schaatsers richting de Olympische Spelen. “In de topsport kun je geen kans laten liggen en geen mogelijkheid onbenut laten om beter te worden. We zijn dan ook trots op de samenwerking met Team Worldstream en de ondersteuning die we de schaatsers, trainers en coaches kunnen bieden. Resultaten van trainingssessies kunnen worden gemeten en geanalyseerd, maar daarnaast worden ook belangrijke factoren als slaap, stress en herstel goed in de gaten gehouden. Op die manier kun je als topsporter het beste uit jezelf en je voorbereidingen halen.” (Sabine Mom, Marketingcommunicatie Manager Garmin Nederland)

Over Garmin
Al meer dan 30 jaar kenmerkt Garmin zich als voorloper op het gebied van GPS navigatie, draadloze apparaten en applicaties. Garmin ontwikkelt producten voor mensen met een actieve levensstijl en richt zich daarbij op vijf bedrijfsdivisies: automotive, luchtvaart, fitness, marine en outdoor recreatie.

De producten bieden atleten en outdoor-liefhebbers van alle niveaus ondersteuning en motivatie om hun prestaties naar een volgend niveau te brengen. Met een brede collectie sportieve en stijlvolle smartwatches, duikcomputers, navigatiesystemen, fietsverlichting, vermogensmeters en meer richt Garmin zich op de technologie die mensen helpt om iedere dag actief te blijven en hun gezondheid te monitoren. We geloven erin dat elke dag een kans is om te innoveren en te verbeteren.

Andere merken die door Garmin worden gevoerd zijn Firstbeat Analytics en Tacx. Het bekende indoor-trainermerk Tacx inspireert je om je grenzen te verleggen met innovatieve en hoogwaardige producten. De indoor fietstrainers, trainingsapps, bidonhouders en accessoires zijn ontwikkeld vanuit een grote passie voor sport en techniek.

Volg Garmin op facebook.nl/GarminNederland, twitter.nl/GarminNederland, instagram.com/GarminNederland en youtube.com/user/GarminNederland.

Over Team Worldstream
Met hun eigen schaatsteam laten topschaatsers Koen Verweij en Jutta Leerdam een frisse wind door de schaatswereld waaien. Binnen Team Worldstream draait het om de gezamenlijke ontwikkeling van individuele topsporters en grenzen verleggen onder de beste begeleiding die er is.

Team Worldstream verbindt topmerken en topsporters om zo samen aan nog betere resultaten te bouwen. Worldstream IT infrastructures is hoofdsponsor van het team en biedt flexibele, geavanceerde en betaalbare IT-oplossingen voor bedrijven.

Volg Team Worldstream op instagram.com/team_worldstream of linkedin.com/company/team-worldstream of facebook.com/teamworldstream/

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PARTNERS & SUPPLIERS

Follow us on social media